Диетолозите и козметолозите твърдят: избягването на кравето мляко и продуктите

...
 
Диетолозите и козметолозите твърдят: избягването на кравето мляко и продуктите
Коментари Харесай

Какво ще се случи с лицето ви, ако замените кравето мляко с кокосово за един месец 

 

Диетолозите и козметолозите настояват: избягването на кравето мляко и продуктите от него ще помогне освен да се отървете от разнообразни болести, само че и ще ви помогне да изглеждате доста по -добре.

 

През последните няколко години диетолозите мощно предлагат да се откажете от кравето мляко по редица аргументи, от проблеми с тежестта до развиване на рак. Вместо това те поучават да търсите различни варианти – за благополучие в този момент във всеки магазин за хранителни артикули можете умерено да закупите всяко мляко на растителна основа. Въпреки това, измежду цялото многообразие от тези вкусни и забавни разновидности за питиета, лекарите поучават да обърнете внимание на кокосовото мляко.

 

Известно е, че този артикул съдържа голямо количество витамини, потребни минерали и микроелементи. Това разрешава на кокосовото мляко да ни даде сила, да усъвършенства храносмилането, да възстановява хормоните, да намали равнищата на холестерола и да усили метаболизма. След като сте изоставили животинското мляко, можете да забележите редица позитивни промени единствено за месец (а за тези, които са пили по литър дневно – за няколко седмици).

Първо, избирайки кокосово мляко вместо животинско, скоро може да забележите усъвършенствания във фигурата – в това число типа на лицето. Както знаете, калоричното наличие на кокосовото мляко е единствено 181 ккал на 100 грама артикул. В същото време множеството от състава са потребни ензими – цинк, магнезий, желязо, калий, фосфор. Тази нискокалорична храна съдържа диетични киселини, триглицериди със междинна верига, които доста откриватели свързват непосредствено със загубата на тегло. Липсата на непоклатимост на чревния микробиом може да играе забележителна роля в развиването на затлъстяването и тези киселини просто спомагат за балансирането.

 

Той е и главен артикул за тези, които са на кето диета, което значи изразходване на доста здравословни мазнини и свеждане до най-малко на въглехидратите. Доказано е, че този жанр на хранене играе основна роля за здравето и поддръжката на хората с диабет, болести на нервната система и онкологията.

 

Малко хора знаят, само че кокосът съдържа ретинол, който постоянно се употребява в производството на козметика срещу стареене. Козметолозите споделят, че в случай че го употребявате вярно и всекидневно, можете да извършите бръчките по -малко забележими, да изравните тена на кожата, да стесните разширените пори и да възстановите еластичността на тъканите. И можете също да го пиете! Консумирайки постоянно и умерено кокосово мляко, ще се отървете от признаците на отмалялост, подуването и някои признаци на прибързано стареене.

 

Между другото, животинското мляко съдържа хормони и захар, които могат да повлияят отрицателно на общия хормонален декор на индивида, причинявайки разнообразни проблеми, в това число с кожата. Повечето хора, които се отхвърлят от млечните артикули, виждат: кожата наподобява по -хидратирана, акнето изчезва, черните точки, обривите и зачервяванията изчезват.

 

Последните изследвания демонстрират, че кокосовото мляко предотвратява кариеса. Това се дължи на неутрализирането на нездравословните бактерии, което укрепва зъбния гланц. Така че за красива усмивка са ви нужни единствено няколко чаши богата на калций напитка дневно!

Млякото може да се употребява и като маска за коса и лице или просто да се добави към нормалната ви козметика. Този подхранващ крем за тяло, еликсир и лосион за коса предизвиква дейната хидратация, изцяло разчистване от вируси и бактерии, а също по този начин предотвратява косопада и други неприятни резултати от напрежението.

 

Между другото, можете да употребявате кокосово мляко и като средство за унищожаване на грим. Премахва основата и цялата козметика заради високото си наличие на мазнини.

В допълнение, кокосовото мляко съдържа специфична каприлова киселина. Тя има освен противовъзпалителен резултат, само че също по този начин оказва помощ за възобновяване на чревната лигавица, а също по този начин оказва помощ за по-ефективно справяне с всички типове вирусни инфекции. Докато кравето мляко съдържа рискови протеини: казеин, който от време на време провокира алергии и лактоза, която постоянно се свързва с хранителна нетърпимост и нараснал риск от развиване на тумори.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР